Tilbake til bloggen

DX + Comunic = ❤️

Dialog eXe (DX) utvider innen skytjenester med oppkjøp av Comunic

— Med Comunic med på laget, tilføres selskapet nødvendig kompetanse og dyktige hoder, slik at vi kan nå målene våre, sier Oddvar Haug Jenssen, daglig leder i DX.

Comunic ble etablert i 2002. Selskapet har seks medarbeidere, og i 2015 omsatte selskapet for ca. 12,5 millioner kroner.

— Vi har lang fartstid innenfor drift, nettverk, integrasjon og leveranse av skytjenester. Som en del av DX, får vi helt nye muligheter til å utvikle oss videre i en spennende tid. Dette er ikke slutten, men starten på noe stort, sier daglig leder og gründer i Comunic, Christian Sakshaug.

Selskapet konsolideres inn i DX fra 1. april. Comunic vil fortsette under eget navn i en overgangsperiode, til det er fullt integrert i DX. DX vil etter oppkjøpet ha 27 ansatte fordelt på fire kontorer, inkludert Lyngdal.

Satser globalt og lokalt

Oppkjøpet vil gjøre målet om en global ekspansjon av tjenestene for billettsalg og organisering av små og store arrangementer enklere. Samtidig ser DX på utvikling av lokale kompetansemiljøer som svært viktig.

— Vi har som mål å være Norges beste aktør på billettsystemer, og å kunne satse globalt med de rette samarbeidspartnerne. Samtidig vil vi være den mest attraktive IT-arbeidsplassen i vårt lokale miljø, sier Oddvar Haug Jenssen.

Det betyr at ingen av de fire kontorene i Bodø, Stavanger, Haugesund eller Lyngdal trenger å frykte nedbemanning, men tvert om fokusere på økt satsing etter oppkjøpet.
DX har i dag hovedkontor i Bodø, og Comunic vil beholde sine lokaler og bli et lokalkontor for bedriften i Lyngdal.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Oddvar Haug Jenssen, daglig Leder DX, 975 36 349
Christian Sakshaug, daglig Leder Comunic, 913 95 618