Tilbake til bloggen

Oppsummering av 2017

2017 går mot slutten og hva er vel bedre enn å markere vårt 20. år med å publisere vår første årskavalkade.

Mange nye, dyktige medarbeidere som skal bidra til å realisere våre og våre kunders mål
Vi gikk inn i 2017 med 19 ansatte og går ut av året med 30. 

 

Kjøpte vårt første selskap ✅
I Mars gjennomførte vi vårt første oppkjøp; vår mangeårige leverandør og samarbeidspartner på drift- og infrastrukturtjenester, Comunic. Med det tilfører vi viktig og riktig fremtidskompetanse på drifts- og skytjenester. Vi “åpnet” med det også kontor i Lyngdal, og har i dag seks flinke folk der. Les mer om oppkjøpet her.

 

Tur for ansatte til Frankrike
I anledning vårt 20. års jubileum tok vi med oss partnere og satte kursen for St. Maxim uten for Nice i Frankrike en langweekend i Mai.

 

Fagsamling i Bodø
Vi er et distribuert team som sitter fordelt på flere kontorer rundt omkring vårt langstrakte land.  I hverdagen løser vi mye med videokonferanse og chat, men vi forsøker å møtes en gang i året.  En samling som gir oss anledning til å bli litt bedre kjent på tvers av kontorer, utveksle erfaringer og gjerne lære noe nytt sammen. Les mer om årets samling i Bodø her.

I godt driv mot Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm

 

Bursdagsfest sammen med kinobransjen
DX’ historie starter i kinobransjen. I anledning vårt 20 års jubileum følte vi det var på sin plass å arrangere en skikkelig fest for bransjen. Stikkordene er veteranbåt, Haugesund og Morten Abel. Les mer om her bursdagsfesten vår.

Foto: John Berge, Kinomagasinet.no

 

Martin fra DX holder innlegg under konferansen. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no

Høstkonferanse for kulturhus
I oktober arrangerte Norsk Kulturhusnettverk sin høstsamling i Stavanger Konserthus. Også her fikk vi muligheten til å markere vårt jubileum som sponsor av middag. Et hyggelig treff med mye spennende på
programmet.

Nye kontorer i Stavanger
Stavanger-kontoret vårt teller nå 7+1. Større plass var nødvendig og i høst fant vi oss nye kontorer, som gikk igjennom en dugelig oppussing før vi flyttet inn. Ny adresse er Domkirkeplassen 2, du er hjertelig velkommen på besøk!

 

Kort sagt et hendelsesrikt 20. år for DX, og vi gleder oss allerede til det 21.! God jul og godt nyttår!