En komplett løsning for drift av kino

Enkel programmering av film

Sørg for maks utnyttelse av kapasitet, og programmer enkelt filmer fra DX' sentrale filmdatabase. Når du er ferdig synkroniserer systemet med POS-løsning, nettsider og eventuelt TMS (krever integrasjon).

Selg billetter og varer

Selg billetter og kioskvarer om hverandre i en POS-løsning optimalisert for kino. Ta i mot blandede betalinger, inkludert salg og betaling med gavekort.

På web får du en rask og responsiv løsning, direkte integrert med kinoen nettside. 

Rapporter og statistikk

Følg med på dine viktigste nøkkeltall, eller sammenlign årets beste filmer mot fjorårets. I systemet ligger mange muligheter for dypdykk inn i dine tall og data.

Spilletall rapporteres automatisk til rapportserver hver natt, så slipper du å tenke på det.

En hjemmeside som holder seg selv

Vår løsning for hjemmesider er tett integrert med resten av systemet. Det gjør at sidene dine holder seg oppdatert automatisk. Programmet ditt, billettkjøp og omtalesider med trailer og informasjon fra vår filmdatabase – alltid oppdatert.

Lobbyløsning og digitale skilter

Underhold ditt publikum i oppholdsrom med godt innhold på skjermer. Spill automatisk trailere for aktuelle og kommende filmer. Innholdet settes basert på filmene du har programmert, og hentes fra vår sentrale filmdatabase. 

Sett opp regler for å kontrollere hvilket innhold som vises til ulike tider, og sikre at du engasjerer riktig publikum til riktig tid.

En døgnåpen billettluke

Billettautomaten kan yte service utenfor bemannede åpningstider og i tillegg være en god hjelper for å ta unna når det er mye besøk. Kundene kan selv kjøpe og hente ut forhåndskjøpte billetter fra automaten.

Vi forteller deg gjerne mer om
våre løsninger for kino