Tilbake til bloggen

Nye DX-fjes

Fire nye medarbeidere har nylig flyttet inn hos oss. Bli litt kjent med de her.

Vi har ansatt Endre Hestnes som markedsansvarlig. Noen av dere har sikkert allerede møtt han, andre har fått med seg denne nyheten fra før. Endre har bakgrunn fra Personalbransjen og har en master i Siviløkonomi med spesialisering i markedsføring. Han startet hos oss 29. november. Hans oppgaver vil være å jobbe med både interne og eksterne markedsrelaterte oppgaver.

På supportteamet har vi også fått inn 2 dyktige kollegaer. I Bodø er Johannes Jelstad på plass i et lengre engasjement. Noen av dere har sikkert allerede vært i kontakt med han. Han er nylig ferdig med Vgs og vurderer nå å studere videre med noe innenfor data/programmering.  

Den andre på support er Stian Rottem. Han sitter i Lyngdal. Stian har jobbet i 6 måneder hos DX, men 10 år i Comunic som ble fusjonert/kjøpt opp av DX i år. Stian har gått IKT-driftsfag i Lyngdal og vært lærling i Comunic før han fikk fast jobb. Stian jobber også med andre prosjekter hos forskjellige driftskunder.

Stavanger-kontoret har fått på plass senior utvikler Yohannes Russom. Han har Master i Informatikk fra UiS og flere års erfaring fra bl.a. Delfi Data og Eye-Share bak seg.

Velkommen alle fire!