Tilbake til bloggen

Samling i Bodø

Med 28 ansatte fordelt mellom Bodø, Stavanger, Lyngdal og Haugesund er vi blitt gode på å kommunisere via chat og videokonferanse. Vi er i tillegg strukturert i team som går på tvers av kontorene. Av og til er det derfor veldig bra å samles på et sted. Fysisk.


Det forsøker vi å få til med en årlig samling for alle ansatte i Bodø. Over tre dager har vi en felles arena for faglig utvikling og dele gode opplevelser. Dagene inneholder en blanding av faglige foredrag, gruppearbeid i (og utenfor) de teamene vi er organisert i det daglige og en utomhus-opplevelse. På agendaen i år hadde vi blant annet gjennomgang av strategi, fokus på selvutvikling og motivasjon, i tillegg til dypdykk inn i ny personvernlov, mobil, design og kvalitetskontroll.

Vi avsluttet samlingen med ribbtur til Saltstraumen (verdens sterkeste malstrøm). I strålende sol og over 20 grader (ingen selvfølgelighet en juni-dag i Bodø) fortsatte turen til Arnøya med omvisning på fort og middag.

 

Resultatet av å investere i faglig utvikling og fellesskap tror vi viser seg i våre produkter å tjenester. Det er også en av våre viktigste verdier: å ha det gøy sammen. Sees neste år!